Tiana tanca l’estiu sense robatoris amb força a domicili durant el juliol i l’agost

0
155

Tiana ha tancat l’estiu amb les dades de robatoris amb força més baixes dels darrers anys. Durant els mesos de juliol i agost no hi ha hagut cap robatori amb força a domicilis. En data de 3 de setembre, aquests són els fets coneguts segons dades dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local.

En tot el que portem d’any 2024 hi ha hagut 8 robatoris amb força a domicilis. L’any passat, al setembre, ja n’hi havia hagut 35.  L’històric amb totes les dades es pot consultar clicant aquí.

“Vull destacar els esforços pressupostaris que estem fent. Traient hores extres. Un canvi també en la planificació del quadrant d’horaris. Tenim patrulles fixes, en torns fixes. I això facilita la prevenció i l’eficiència, perquè la tipologia d’actuacions varia segons l’hora del dia. Un agraïment especial a la patrulla de nit”, ha destacat l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, durant el ple municipal. Salvatierra ha agraït la feina del cap de la Policia Local, José Carlos Pesquera, i la sots cap de la policia, Carla Albarracin.

D’altra banda, la Policia Local va detenir  el 30 d’agost tres menors d’edat que van entrar a l’Institut Tiana, juntament amb dos menors més. La policia va recuperar el material robat a l’institut entre el qual hi havia dos ordinadors portàtils, una caixa amb 18,35 € i material de papereria divers. Els detinguts es van lliurar als Mossos d’Esquadra que són els qui s’han fet càrrec de la investigació per un presumpte delicte de robatori amb força.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom