Joves de la unitat de psiquiatria infantil i juvenil impulsen un podcast gravat a Can Ruti

0
179

La unitat de psiquiatria infantil i juvenil de l’Hospital Germans Trias s’ha convertit en un estudi de ràdio per acollir la gravació d’un podcast protagonitzat per sis alumnes de l’aula docent de la planta.

El projecte, impulsat per la professora de l’aula, neix amb l’objectiu de donar veu als joves ingressats a la unitat i que es troben en processos de recuperació psiquiàtrica, per tal que mostrin a través d’un podcast les seves inquietuds i vivències durant la seva estada a l’Hospital. La peça s’ha gravat en una de les sales de la mateixa unitat i s’ha contextualitzat en el canal de ràdio Aula DOTZE, coincidint amb el número de la planta de la unitat.

Seguint el fil conductor ‘l’art de l’escriptura’, els sis alumnes que han participat han compartit les seves pors, inseguretats i dubtes, però també les seves alegries, esperances i bons moments viscuts al centre, en forma de poesies, relats curts, contes i recomanacions literàries, entre d’altres. Així mateix, no només han tingut l’oportunitat de convertir-se en vertaders redactors i locutors d’històries, sinó que també s’han posat en la pell dels tècnics de ràdio, ja que han treballat conjuntament en el muntatge del podcast, des d’escollir la música de fons en cadascuna de les intervencions, fins a unir i ordenar totes les peces gravades.

Podeu escoltar el podcast en aquest enllaç: https://youtu.be/Yp9vOXn3Q2o

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom