Cinquena edició de la Fira Comerç Fora Estocs

0
525

La Federació de Comerciants de Badalona organitza la cinquena edició de la Fira Comerç Fora Estocs, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre de 2024 a la plaça de Pompeu Fabra de Badalona. Aquesta esperada fira reunirà més de 40 establiments de diversos sectors, incloent-hi representants del món gastronòmic i de la restauració local.
L’esdeveniment torna a Badalona amb una àmplia varietat de productes, des d’articles d’outlet fins a productes de temporada, a més de presentacions de serveis, promocions especials i un programa d’activitats. Els visitants podran gaudir d’activitats per a tota la família, tallers infantils i espectacles itinerants. A més, s’habilitarà un espai de restauració perquè els assistents puguin descansar i gaudir de l’oferta gastronòmica mentre exploren la fira.
Horari d’obertura de la Fira Comerç:
• Divendres, 27 de setembre: de 16.00 a 20.30 hores
• Dissabte, 28 de setembre: de 10.00 a 20.30 hores
• Diumenge, 29 de setembre: de 10.00 a 14.00 hores.
Aquesta cinquena edició destaca per l’elevada participació d’establiments de serveis, fet que ha sorprès gratament l’organització per l’excel·lent acollida que han mostrat. Els presidents de les associacions de comerç de la ciutat, organitzadores de l’esdeveniment, confien que aquesta edició serà un gran èxit i contribuirà a la dinamització del comerç local.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom