Cinc coses que ja sabem del proper Nadal a Badalona

0
3362
default

Queden uns dos mesos perquè Badalona encengui els llums de Nadal. Sí, a mitjan novembre és previst que s’encenguin els primers llums de Nadal. Tot just estem guardant el banyador i ja pensem en Nadal. A Badalona, ja sabem alguns detalls de com seran les pròximes festes.

1-Més carrers il·luminats

L’Auntament té previst il·luminar més carrers, respecte a l’any passat. Per exemple, s’il·luminarà el passeig marítim, des del Pont del Petroli a l’Hotel Marina, la Via Augusta o un tram de l’avinguda dels Vents. També s’ha previst augmentar l’enllumenat en alguns barris, com Sant Roc, Llefià o Artigues.

2-Torna l’arbre gegant del Gorg i un nou arbre a la Plana

Per segon any consecutiu, a la plaça Josep Tarradellas, al Gorg, s’instal·larà un gran arbre de Nadal, d’uns 42,5 metres. Segons ha pogut saber el TOT, el govern està treballant per organitzar una festa de Cap d’Any, amb les campanades, al voltant de l’arbre. D’altra banda, a part dels arbres a la plaça de la Vila o La Salut, també s’ha previst un nou arbre a La Plana, on es fa la Fira de Nadal.

3-Segona edició de la Casa del Pare Noel

L’Escorxador, al barri de la Salut, tornarà a ser la Casa del Pare Noel. Serà els dies 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 i 22 de desembre de 2024, de 17 a 21h. En aquest espai es feia la fàbrica de joguines, que aquest any tampoc es farà. Per accedir a la Casa del Pare Noel s’haurà d’entrar al web municipal per tal de reservar les entrades gratuïtament. La Casa del Pare Noel comptarà amb espectacle, música i un recorregut dins de l’Escorxador.

4- El Campament Reial es farà al parc de Montigalà

El govern, tal com va avançar el TOT, ha decidit tornar al Campament Reial al parc de Montigalà, el seu lloc original. Durant els darrers anys s’havia fet al parc de Can Solei/Ca l’Arnús. L’activitat se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2024, i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2025, de 17 a 21h com a horari d’obertura al públic. L’espectacle tindrà una durada de 30 minuts per fer el recorregut. Com la Casa del Pare Noel, s’habilitarà una web per reservar les entrades.

5- Els Reis d’Orient tornaran a arribar amb helicòpter

La tarda del 5 de gener, de 2025, seguirà el mateix guió que aquest any. Els Reis d’Orient arribaran amb helicòpter a l’Estadi Municipal, per segon Nadal consecutiu. Serà al voltant de les 16h. La Cavalcada incorporarà alguna novetat, com una carrossa on està representada la Penya i el CF Badalona i una altra amb personatges infantils.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom