La badalonina Naia finalista del concurs Sona9

0
347

La cantant de pop i r’n’b de Badalona Naia és una de les quatre finalistes del concurs Sona9 2024,juntament amb Gavina.mp3, Ouineta i Partipetes, els tres primers escollits pel jurat i el quart, per votació popular. Han estat triats després dels concerts preliminars realitzats a Barcelona, Tarragona, Lleida, Manacor, Andorra i Salt i les semifinals als festivals Acústica de Figueres, Festes de Santa Tecla de Tarragona, Mercat de Música Viva de Vic i BAM de Barcelona.

Amb la seva proposta de pop urbà d’influències R’n’B, Naia aterra al panorama català portant una sonoritat fresca. A l’artista de Badalona li agrada connectar amb la gent a través de la seva música, i es defineix com a “intèrpret de cap estil en concret”, perquè considera que la música no té límits i així vol reflectir-ho en la seva proposta artística, fent servir la seva veu com un instrument més.

La final tindrà lloc el dissabte 16 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona i comptarà també amb l’actuació d’Eloi Duran, guanyador del Sona9 2023, que presentarà les cançons del seu primer disc El bon nen (Coopula). El Sona9 és organitzat per Grup Enderrock, 3Cat (iCat – Catalunya Ràdio i TV3), amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport dels Departaments de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra, la Fundació SGAE i l’AIE.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom