Control d’armes blanques a Montgat

0
548

La Policia local de Montgat i els Mossos d’Esquadra estan organitzant dispositius conjunts per detectar la tinença d’armes blanques a l’espai públic de Montgat.

Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla d’acció específic destinat al control i ús d’armes blanques, amb l’objectiu principal de detectar persones en possessió d’armes d’aquesta tipologia, prevenir possibles fets delictius i augmentar la sensació de seguretat ciutadana. Durant el darrer operatiu de control, el passat divendres, es van identificar diverses persones, i com a resultat, es va denunciar una persona per tinença d’estupefaents.

L’operatiu del control de tinença d’armes blanques s’emmarca en un operatiu que correspon al Pla Daga, segons el qual es programen dispositius de control policials conjunts entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per confiscar armes blanques a tot el territori.

Montgat es troba a prop de la coneguda zona d’oci i lleure del Polígon de Can Ribó de Badalona que té una gran afluència de públic, i moltes persones es desplacen fins a Montgat en tren per anar cap aquesta zona de lleure, fet que incrementa la necessitat de garantir la seguretat ciutadana en aquest entorn urbà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom