El pressupost municipal creix el 8,6% i s’enfila fins als 242,8 milions

0
804

El pressupost municipal, pel proper any, creixerà un 8,6% respecte el 2024 i arribarà fins als 242,8 milions. Aixì ho ha anunciat el govern muncipal, aquest divendres. L’annex d’inversions del pressupost és de 44 milions i hi ha 14,9 milions (34%) per a la millora d’edificis municipals. Una altra de les partides importants és la de Via Pública, que compta amb 9,6 milions (21,8%). Les xifres es presentaran al ple municipal de divendres 18 d’octubre, quan també es preveu que Fenández renunciï al càrrec per centrar-se en la seva tasca com a portaveu del PP al Parlament, tal com va avançar el Diari de Badalona.

Durant la presentació del seu darrer pressupost com a regidor a l’Ajuntament de Badalona, Fernández ha posat en valor el fet que els comptes de la ciutat creixin per sobre de la mitjana i que això es pugui fer sense augmentar massa els impostos. Així, impostos importants per a la ciutadania com la nova taxa de la brossa es congelarà, però l’IBI augmentarà al voltant del 3%.

Pel que fa a les inversions, les prioritats són el manteniment d’edificis (14,9 milions) com l’escola de música; les oficines de districte; camps de futbol, com el de Montigalà, Pomar o Lloreda; la piscina del centre, o la renovació de la majoria dels sistemes de calderes de les escoles. El pressupost també tindrà un capítol destacat per la millora de carrers a tots els barris, amb una inversió global de 9,6 milions el 2025. Cultura (1,4 milions d’inversió), Noves Tecnologies (1,1 milions), Medi Ambient (1,9 milions), Patrimoni (1 milió) o Guàrdia Urbana (930.000euros) són altres de les prioritats de l’annex d’inversions del pressupost de 2025.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom