Els dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, amplien des del dissabte 26 d’octubre, fins diumenge 3 de novembre, els seus horari amb motiu de la celebració de la diada de Tots Sants. Ambdós cementiris obriran de 8 a 18 hores.
Transport públic
L’Ajuntament de Badalona recomana accedir als cementiris amb transport públic i, per aquest motiu, durant aquestes dates reforçarà els seus serveis.
Del 26 d’octubre al 2 de novembre es reforçarà el servei de la línia B3 que, de 9 a 18 hores, arriba fins a l’interior del Cementiri de Sant Pere i que dona servei als barris de Llefià , Sant Roc, Gorg, Progrés, Centre, Morera i Pomar. La freqüència de pas serà de 15 minuts, i el dia 1, dia de Tots Sants, entre 10 i 15 minuts.
A més, el divendres 1 de novembre, dia de Tots Sants, hi haurà  dos serveis especials (SE):
  • SE1, que anirà de la plaça de Trafalgar al Cementiri de Sant Pere, i que passarà pels barris de Llefià, Artigues, Sant Roc, Gorg, Can Claris, Raval, Progrés, Centre, Casagemes, Canyadó i Morera, amb una freqüència de pas de 15 minuts.
  • I l’SE2, que cobrirà el recorregut entre els barris de Llefià, La Salut, Sistrells, Lloreda, Sant Crist, Bufalà i Bonavista. Aquest servei passarà cada 20 minuts.
Per a més informació:
  • trucar al telèfon de TUSGSAL: 901 511 151
  • consultar la seva web: www.tusgsal.cat/
  • o la de l’Àrea Metropolitana de Barcelona www.amb.cat
Recordem que a tots dos cementiris, tal com passa durant la resta de l’any, hi ha un servei d’escales per a les persones que ho necessitin.
L’Ajuntament de Badalona recomana l’ús del transport públic per accedir als  cementiris de la ciutat. Entre els dies 26 d’octubre i el 3 de novembre es reforçarà el servei amb un dispositiu especial d’autobusos que cobrirà el recorregut entre els diferents barris i el Cementiri de Sant Pere, amb un reforç addicional de freqüència de línies el mateix dia 1 de novembre

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom