Sis arbres i un bosc dels desitjos novetats del Nadal a Badalona

0
873

El programa d’activitats organitzades a Badalona en el marc de les festes de Nadal arriba aquest any carregat de novetats. Per primera vegada s’instal·len sis arbres de Nadal a la ciutat, un a cada districte; es crearà un Bosc dels desitjos a la plaça de la Vila els dies 28, 29 i 30 de desembre; i el Complex Esportiu Municipal Montigalà acollirà el Parc Esportiu de Nadal, una activitat gratuïta per a infants on es duran a terme diverses activitats esportives.  La programació es completa amb un ampli conjunt d’activitats tradicionals com la Fira de Nadal, la campanya Cap Infant sense joguina, cap persona sense un somriure, els pessebres i la Cavalcada de Reis, entre moltes altres.

Arbres de Nadal als districtes

El dijous 1 i el divendres 2 de desembre, a les 18 hores, es farà l’encesa de llums dels sis arbres de Nadal que enguany s’instal·laran a cadascun dels districtes de Badalona. Es tracta d’arbres del tipus Fotinia de Fraser, una espècie que tolera tant la plantació en escocell com en parcs. Un cop acabin les festes de Nadal es plantaran en un espai de la ciutat. S’ha escollit aquesta espècie perquè si bé els arbres típics de Nadal són els avets, el clima de Badalona no és el que necessita l’avet per al seu correcte desenvolupament i si es replanta, acaba morint.

1 de desembre, a les 18 hores

  • Districte 1, a la plaça de la Plana
  • Districte 5, al carrer de Sant Lluc, cantonada avinguda Alfons XIII
  • Districte 6, a la plaça dels Andes

2 de desembre, a les 18 hores

Districte 2, al carrer dels Apenins, a l’alçada del carrer Trieste

Districte 3, a la plaça Antònia Boada

Districte 4, al carrer Juan Valera, cantonada amb avinguda del Marquès de Sant Mori

El Bosc dels desitjos a la plaça de la Vila

Una altra de les novetats de la programació és que els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 17 a 21 hores, a la plaça de la Vila, les companyies de teatre de carrer La Tal i la Industrial Teatrera crearan un espai màgic i teatralitzat, un bosc on tothom podrà escriure els seus desitjos que seran anònims i públics.

Parc Esportiu de Nadal a Montigalà

El Complex Esportiu Municipal Montigalà acollirà el Parc Esportiu de Nadal, una activitat gratuïta i exclusiva per a infants que estarà dinamitzada per professionals de l’esport i del lleure. Està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys.

Es duran a terme activitats esportives molt diverses com tir amb arc, rocòdrom, bàdminton, hoquei, circuit de coordinació i agilitat, de psicomotricitat, croquet i bitlles catalanes. També hi haurà activitats recreatives com malabars, inflables, jocs de punteria, jocs tradicionals i populars, jocs de taula i tallers.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom