La campanya municipal “Badabons” assoleix més del 80% dels seus objectius

0
239
En poc més d’una setmana la campanya municipal “Badadons”, de vals de descompte en els comerços de proximitat i restaurants de la ciutat, ha arribat als 337.000 euros, molt a prop dels 400.000 previstos per al total de la iniciativa. Això suposa haver assolit més del 80% dels objectius en molt poc temps.També ha estat un èxit l’adhesió de comerços al conjunt de la ciutat, ja que fins al moment s’hi han adherit 409.
L’Ajuntament de Badalona va posar posa en marxa el passat 11 d’octubre “Badabons”’, una campanya que té l’objectiu d’incentivar l’economia local amb una aportació municipal de 400.000 euros, l’import més alt que s’ha destinat mai a la ciutat en una iniciativa de dinamització del comerç local. La repercussió econòmica que generarà, com a mínim, és d’un milió d’euros en compres.
Amb els bons de descompte el comprador assumeix el 60% del cost, i s’estalvia un 40% del preu de les compres. Els bons de descompte s’adquireixen a través del web badabons.cat i es podran fer servir fins al 22 de novembre en els 409 comerços adherits com ara comerços al detall, de restauració, serveis i també aquells de titulars d’una llicència de venda en mercats no sedentaris (marxants).
El saldo màxim de bons que es pot adquirir és de 100 euros per usuari, que es carreguen en una targeta virtual que serveix per pagar en els establiments de Badalona adherits.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom