Correus ofereix la Bústia Ecommerce a Badalona

0
729

Correus ofereix a tota la ciutadania i empreses el nou servei Bústia Ecommerce que permet convertir les oficines de Correus en l’adreça de lliurament dels paquets procedents de qualsevol operador logístic, evitant els lliuraments fallits en els domicilis i amb la comoditat de poder recollir-los on i quan prefereixi el destinatari.

Aquest servei de dipòsit i custòdia d’enviaments facilita que el destinatari triï l’oficina que prefereixi de la xarxa d’oficines postals informatitzades de Badalona com a adreça de lliurament, en lloc de la del seu domicili, per a rebre les seves compres de comerç electrònic, amb independència de l’operador logístic que s’encarregui de la seva distribució.

D’aquesta manera, la Bústia Ecommerce és la solució més convenient per a tota persona que vulgui centralitzar la recollida de les seves compres i no haver de preocupar-se d’estar esperant en el seu domicili l’arribada d’un enviament. Al mateix temps, és una opció molt útil per a zones rurals mal comunicades on pot resultar més complicada el lliurament a domicili o quadrar els horaris de lliurament amb la presència a casa.

En contractar la bústia, el client té l’opció d’incloure a quatre persones més com a beneficiaris, per la qual cosa fins a cinc persones poden rebre els seus enviaments en l’oficina de Correus triada. També és possible afegir fins a tres persones com autoritzades només per a recollir els enviaments en nom del titular.

La Bústia Ecommerce es contracta per períodes anuals o fins que s’hagin donat d’alta 30 enviaments en aquest, la qual cosa abans succeeixi, moment a partir del qual es podrà renovar en les mateixes condicions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom