El primer clínic de futbol americà a Badalona reunirà més de 450 esportistes

0
759

El camp de Badalona Sud, a l’avinguda d’Alfons XIII, 351-357 del barri de Sant Roc, acollirà el cap de setmana del 4 i 5 de març alguns dels millors entrenadors i exjugadors de futbol americà i futbol flag. El “Clínic 2017” està organitzat per la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA), amb el suport, entre altres, de l’Ajuntament de Badalona. En poc més de 48 hores es van inscriure més de 450 esportistes

El cap de setmana de tecnificació individual reunirà jugadors i jugadores de futbol americà a partir de la categoria de cadet fins a sèniors. Diumenge, 5 de març, el campus de tecnificació incorporarà la modalitat de futbol flag, on aquest esport es juga amb algunes especificitats diferents com, per exemple, que els esportistes van lliures de proteccions i no són permesos els placatges.

Durant el cap de setmana la instal·lació de Badalona Sud obrirà els seus accessos gratuïtament per a qualsevol acompanyant o per a qualsevol afeccionat que vulgui gaudir d’una bona estona de futbol americà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom