Els ʻAmics de Can Rutiʼ fan la seva posada de llarg

0
1667

Aquest diumenge 19 de març sʼha fet la presentació de lʼestand itinerant dels ʻAmics de Can Rutiʼ, un programa que agrupa i dona visibilitat a tota la comunitat de persones, entitats i empreses que doten de recursos lʼactivitat assistencial, de recerca i docent que es fa a lʼentorn del Campus Can Ruti.Amb lʼobjectiu de donar a conèixer el programa, durant el mes de març, els Amics de Can Ruti estaran presents a Badalona en diferents suports estàtics, com banderoles o pancartes leds, però sobretot amb un estand itinerant que es desplaçarà per diferents punts concorreguts de la ciutat. El primer dʼaquests punts ha estat el Pavelló Olímpic de Badalona, coincidint amb el partit de lʼACB Divina Joventut – FC Barcelona.

Els Amics de Can Ruti és un projecte sense entitat jurídica impulsat i gestionat per lʼInstitut Germans Trias i Pujol (IGTP). Vol convertir-se en una eina clau de mecenatge a la vegada que projectar el Campus Can Ruti com un punt de trobada dʼalgunes de les institucions catalanes de referència en lʼàmbit de la biomedicina. A més de lʼInstitut i lʼHospital Germans Trias, les altres institucions que formen part de la plataforma són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), lʼInstitut Català dʼOncologia (ICO), Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, el Centre dʼEstudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida a Catalunya (CEEISCAT), la Fundació Lluita contra la Sida (FLS), lʼInstitut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, el Banc de Sang i Teixits, lʼInstitut de Diagnòstic per la Imatge (IDI); i lʻInstitut Universitari dʼInvestigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol).

Diferents representants de la majoria dʼentitats que formen els Amics de Can Ruti han estat presents aquest diumenge al Pavelló Olímpic de Badalona on han pogut explicar tant als mitjans de comunicació com a la ciutadania en què consisteix el programa de promoció. Els Amics de Can Ruti disposa dʼuna pàgina web (www.amicsdecanruti.org), on sʼexposaran diferents projectes que es duen a terme al Campus Can Ruti, i amb els quals sʼhi pot col·laborar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom