Ara pots menjar-te els barris de Badalona!

0
3315

El pastisser Ivan Agustí ha creat una línia de pastissos individuals, i alguns també de grans, amb nom d’un grapat de barris de Badalona, però també un amb el nom del “Dimoni”. L’Ivan va saber de ben petit que volia dedicar-se al món de la cuina. Va formar-se en cuina i sala al Centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria CETT de Barcelona i va començar a treballar en un dels millors restaurants de Barcelona, el restaurant Can Gaig. A la Pastisseria Canal de Barcelona, va aprendre l’essència de la pastisseria i a partir d’allà va muntar un projecte de rebosteria per a esdeveniments i restaurants. Ara ha començat una nova etapa com Ivan Agustí Obrador d’Autor. Aquí hi trobareu aquests pastissos d’homenatge a diferents barris de Badalona. Hi trobareu el pastís Bufalà, El Raval, Lloreda, Guixeres, El Gorg, Dalt de la Vila, Casagemes, Centre, La Salut, Canyet o el que porta el nom del Dimoni. Aquest darrer és un pastís de ganage muntada de xocolata de gerds, interior de confitat de móres negres i llima amb base tendra amb gerds. Si voleu tastar quin sabor té el vostre barri només heu d’entrar al web de l’Obrador de l’Ivan Agustí i provar-ho!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom