Comença el segon cap de setmana del Badatapes, després de l’èxit total del primer

0
2752

El Badatapes, la ruta gastronòmica de tapes de Badalona, va arrencar el passat cap de setmana amb un èxit total. En el primer dels tres caps de setmana que durarà la ruta, alguns dels restauradors es van quedar sense existències. En llocs com el carrer Lleó, s’hi van formar algunes cues als locals per prendre la tapa. La ruta segueix aquest mateix cap de setmana, els dies 13, 14, 15 i 16, i el proper, els dies 20, 21, 22 i 23, amb una nova oferta de restaurants i tapes. L’oferta consisteix en una cervesa i una tapa per 3,5 euros en tots els establiments de la ruta.

Aquest cap de setmana, de dijous a diumenge, podreu gaudir de l’oferta en els següents restaurants: La Cassoleta de Pomar, Granja Larrosa, Forn Ana y Eli, La Tasca Punk, Garito024, Fleca dels Egea, Pizzalona. Podeu recuperar tota la informació del Badatapes.

Altres iniciatives ja han intentat fer una ruta de tapes per Badalona, però mai ha acabat de funcionar. La pregunta, per tant, és: què ha funcionat aquest cop? Des dels restauradors s’ha fet una gran comunicació i molta part de la població era coneixedora de la data. A més, el moment escollit ha estat molt bo: el mes d’octubre, just després de la depressió postvacacional, i que encara fa bon temps, i ve de gust sortir al carrer. Una de les claus per entendre aquest primer cap de setmana d’èxit és el fet que un gran nombre de restaurants, no només del centre de Badalona, hagin participat en la ruta.

La majoria de participants han entès aquest “esperit de ruta” que buscaven els organitzadors. No únicament anar a un bar a prendre una tapa, sinó que anar-ne a més d’un el mateix dia o repartir-los al llarg del cap de setmana.

Marc Ramentol, un dels jurats de la ruta i a Instagram és @thefoodiemark, amb més de 12.000 seguidors, ens explica el bon nivell gastronòmic de la ciutat: “Badalona té un alt nivell gastronòmic que potser no sabem valorar. Això es pot notar no tan sols en varietat, cuina de món, tradicional catalana, de mar, de muntanya, innovadora… També en l’alta qualitat que trobes als restaurants de Badalona”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom