Després de 8 anys celebrant el Sopar de Llenties Solidàries a benefici del Centre Sant Jaume, l’entitat de Badalona ha hagut de donar-li la volta al Sopar per treure endavant aquest important esdeveniment de captació de fons, reconventir-lo en un concurs. Tres cuiners amb estrella Michelin s’han apuntat al I Concurs de Llenties Solidàries del Centre Sant Jaume: Carme Ruscalleda, Eduard Xatruch del restaurant Disfrutar i Oriol Rovira, xef del restaurant Els Casals, a Sagàs. La televisiva Ada Parellada, l’influencer gastronòmic Rafuel55, la guanyadora de la setena edició de Masterxef Júnior, Lú Pérez, i el cap de cuina d’F.Roca a l’escola Sant Ignasi de Sarrià, Jordi Gras, cuinaran en exclusiva una recepta elaborada a base de llenties per als participants al Concurs. Fent un donatiu voluntari a través de la pàgina web www.bit.ly/llenties21 els inscrits rebran un enllaç als vídeos de les receptes i entraran automàticament en el sorteig d’un taller cuina per a dues persones amb el xef Rafuel a l’espai MIT&Rafuel. A més, tots els donants tindran dret a participar al Concurs i a guanyar un dels dos davantals del Centre Sant Jaume. Només hauran d’elaborar un plat de llenties seguint les passes d’algun dels xefs col·laboradors o cuinar la seva pròpia recepta, enviar fotos i vídeos del procés i convèncer la presidenta del jurat, Lu Pérez.