Després de l’èxit de l’edició de 2021, el Centre Sant Jaume torna amb el II Concurs de Llenties Solidàries, amb la col·laboració d’F.Roca S.L, i amb més xefs i més premis que l’any passat. Dos cuiners amb estrella Michelin s’han apuntat al Concurs. Serà la primera vegada per a Carles Gaig, xef del Restaurant Gaig de Barcelona, i la segona per a Carme Ruscalleda -7 estrelles Michelin-.
La televisiva Ada Parellada i la guanyadora de la setena edició de Masterchef Júnior, Lu Pérez també repeteixen i juntament amb Marga Freudenthal del MiT Espai de Cuina i el Restaurant Celler Mont Rubí cuinaran en exclusiva una recepta elaborada a base de llenties per a aquelles persones que col·laborin amb l’entitat.
Com? Entre l’1 i el 27 de març totes les persones que facin un donatiu a través de la pàgina web www.bit.ly/llenties22 rebran un enllaç als vídeos de les receptes i entraran automàticament en el sorteig de diversos premis.
El Centre Sant Jaume treballa per a l’acompanyament socioeducatiu d’infants, joves i famílies de Badalona en situació d’alta vulnerabilitat o en risc d’exclusió social a través de projectes de promoció de l’escolarització, educació en el lleure, orientació i inserció laboral, atenció psicoterapèutica, promoció d’una alimentació saludable i hàbits socials.