El Forn Bertran Mar guanya el premi al millor pa de Sant Jordi 2025

0
1703

El Forn Bertran, situat al centre de Badalona, ha estat guardonat amb el premi al millor pa de Sant Jordi 2025 en la vuitena edició del concurs organitzat per Panàtics. Aquest reconeixement destaca la qualitat i l’artesania del seu producte, elaborat per Andrés Jarque i Alberto Piedra Martínez segons la recepta tradicional creada per Eduard Crespo el 1989 per al Gremi de Flequers de Barcelona. Aquesta recepta combina tres masses diferents: una de formatge emmental, una de sobrassada i una de nous, que junts representen els colors de la senyera catalana.

El concurs té com a objectiu promoure i posar en valor aquest pa emblemàtic de la diada de Sant Jordi, animant els forners i pastissers a mantenir-ne la qualitat, el sabor i la presentació. El pa de Sant Jordi s’ha convertit en una tradició arrelada a Catalunya, i aquest tipus d’iniciatives contribueixen a la seva difusió i apreciació entre la ciutadania.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom