El restaurant tianenc “l’Avi Mingo” participa en una nova edició del “Temps de pèsols”

0
486

Un any més, el Maresme es prepara per donar la benvinguda a les jornades gastronòmiques del Temps de pèsols, un esdeveniment que posa en valor la coneguda com la “perla verda” de la comarca. Aquest esdeveniment, organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, destaca la tradició culinària local i la singularitat dels productes de km 0.

Des del 15 de març fins al 4 de maig, aquesta festa gastronòmica donarà la benvinguda a la primavera amb una selecció de plats que destaquen la versatilitat del pèsol. Cada restaurant oferirà la seva creació única que reflecteix la passió pel producte local maresmenc. Així doncs, trobem des dels clàssics pèsols saltejats amb pernil ibèric o calamars, fins a propostes més valentes i exòtiques com pizza de pèsol o “ceviche” de pèsols verds i llet de tigre de cacau amb cruixent de cacau.

Els municipis participants aquest any inclouen Tiana, a part d’Arenys de Mar, Argentona, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol de Mar. En el cas de Tiana, el restaurant que hi participa és “l’Avi Mingo” amb pèsols de Llavaneres saltats amb botifarra negra i ceba, pèsols de Llavaneres ofegats a la catalana i pèsols saltats amb pernil ibèric.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom