Un nou Sant Jordi, i des de fa 5 anys, l’associació de restauradors de la ciutat, Forquilla Badalona ha editat un nou llibre de receptes. Enguany, el pròleg ha anat a càrrec del badaloní Pere Renom, un dels presentadors del programa de Televisió de Catalunya, Quequicom. El llibre de receptes inclou 12 receptes; Tartar de Salmó de Can Mario’s, Remenat de bolets amb botifarra negra de Can Pelat, Aloo Gobi del Tariq, Torrada de Pa de Sègol i espelta amb Puré d’Albergínia, Mató, Nous i Gerds de Betran Mar, Ensaladilla de l’Eulàlia del Tres Mil 9, Bacallà amb Samfaina del Figaro, Fricandó de llata de vedella Black Angus, cebetes holandeses i xampinyons del Cafè de les Antípodes, Ou poché amb patates fregides i morcilla patatera de la Costa, Hamburguesa “La Figa” de la Mare del Tano, Cua de Vaca a la “Rondeña” del Trabucaire, Brownie de Nous delNeruca i la beguda Margarida Blue del Botànics. El llibre serà repartit, aquest Sant Jordi, entre els associats a Forquilla Badalona. Les receptes seran publicades, durant les properes setmanes en aquesta secció de gastronomia del TOT.