Al llarg de tres sessions, i de la mà de l’experta enòloga Rocío Sánchez, podrem descobrir el món del vi d’una manera fàcil i amena, entenent la seva elaboració , les varietats de raïm que es fan servir, i les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya, entre d’altres aspectes. Es tracta d’agafar els conceptes bàsics, tant físics com sensorials, per poder portar a terme una cata de vins. Assentarem les bases de la degustació i l’anàlisi sensorial per aguditzar els sentits de l’olfacte, el gust i el tacte. La primera sessió serà aquest divendres 8 d’octubre on s’explicarà la vinificació del vi blanc i es tastaran vins blancs de diferents elaboracions (jove, sobre mares, amb fusta, etc… ) per conèixer la complexitat d’aquests tipus de vins. A la segona sessió, del 15 d’octubre, es centrarà en l’elaboració dels vins negres i les seves peculiaritats.La tercera sessió la focalitzarà als vins rosats i els caves, el 22 d’octubre.
Més informació a l’Orfeó Badaloní: https://orfeobadaloni.cat/acte/tast-de-vins/