TOT Badalona | Revista d’informació local Badalona, Montgat i Tiana

Badalona es dota d’un sistema per a fer accessibles els espais municipals a les persones amb discapacitat auditiva

Article   0 Comentaris
Espeiat de línia+- ATamany de la font+- Imprimir aquest article
Badalona es dota d’un sistema per a fer accessibles els espais municipals a les persones amb discapacitat auditiva

Els principals espais municipals de l’Ajuntament de Badalona han millorat la seva accessibilitat per a les persones amb discapacitat auditives gràcies a un nou sistema d’anells magnètics que elimina les barreres de comunicació, proporciona autonomia i afavoreix la integració d’aquest col·lectiu de persones.

L’anell magnètic està format pels aparells que recullen el senyal d’àudio d’un micròfon, o un equip de so, i el condueixen i el transforma en un senyal que poden captar els audiòfons i implants de les persones amb discapacitat auditiva. Aquest sistema permet rebre el senyal d’àudio de l’equip de so de l’espai directament a l’audiòfon, sense distorsions dels amplificadors i sense el soroll ambiental de la sala.

El 5è tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva de l’Ajuntament de Badalona, Francesc Ribot, ha fet aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici el Viver la presentació del material de difusió d’aquests espais i alguns dels elements tècnics que fan possible l’accessibilitat auditiva. Tota aquesta iniciativa ha comptat amb l’ajut econòmic de la Diputació de Barcelona. A la presentació també han assistit representants de la Federació d’Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes.

Els espais municipals dotats d’aquest sistema d’ajut són:

– Casa de la Vila (Recepció, Saló de plens i Sala d’actes)

– Edifici el Viver (Recepció, Servei d’Atenció Ciutadana –SAC-, Sala de premsa, així com diferents aparells portàtils per a necessitats d’atenció específica)

– Oficina de Turisme (C/Francesc Layret, 78-82)

– Departament de Gestió i Control d’Ingressos de Dret Públic (C/ del Mar, 2-4)

– A totes les Oficines municipals de districte (OMD)

Article   0 Comentaris

Última revista

Segueix-nos!

Últims tweets

Calendari

octubre 2018
L M X J V S D
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031